Publisert

Om oss

Racing4fun

Etablert i 2005 av firmaets daglige leder Jarle Rikard Sæther.

Med over 30 år som motorsykkellist på tung mc og med mange tusen runder på bane har Jarle den erfaring og kunnskap som skal til vedr bla dekk, deler og sikkerhetsutstyr. Racing 4 fun er med årene blitt Norges ledende leverandør av mc dekk, deler, kjøreutstyr og annet tilbehør til samtlige som bedriver verdens beste sport, nemlig roadracing og banekjøring med mc!!

Vår butikk er nok også Norges mest «levende butikk» med både eget utsalg i Fredrikstad, samt salg via vår web shop og ikke minst har vi vårt utsalg på hjul ( vår trailer ) med oss på de fleste banedager og Nm runder i roadracing i Norge.

Racing 4 fun har fokus på til en hver tid å lever det beste utstyret til den beste prisen og også ha det meste på lager. Vi samarbeider med de største og beste produsenter og leverandørene og har alltid hatt fokus på å levere kvalitet hele veien!!  

Racing 4 fun har også flere ulike mc events, samt egen racing cup og ca 30 banedager med banekjøring i Norge, Sverige og andre steder i Europa hele året igjennom.  

Som medlem i RGF Reisegarantifondet, er vi den eneste aktøren i Norden som er godkjent arrangør for turer med all inclusive for kjøring på bane, noe vi er meget stolte av.

Velkommen er du og vi skal love å ta godt av deg og gi deg vår beste service!

Vennlig hilsen / Best Regards

Jarle R Sæther
Daglig leder